Royal Black Mask – Erkende internationale formule om huidonvolkomenheden te verwijderen

Internationaal erkend doeltreffend doeltreffend

Verwijderingspatroon

Huidonzuiverheden.

stuk

Koninklijk Zwart Masker

Bamboekool

Het is een krachtig hulpmiddel voor diepe reiniging van de huid. Werkzame bestanddelen dringen door in de poriën van de huid en absorberen eventuele onzuiverheden en schadelijke stoffen. Het is een effectieve behandeling voor acne en zwarte vlekken.

kaolien

Het stimuleert de bloedsomloop en helpt zo bij de regeneratie van huidcellen. Het heeft een verzachtende werking, het heeft een peeling en witt de huid zacht.

BIOOKSIDANT COMPLEX® Neovitine

Dit is een ontstekingsremmend en regenererend effect. Actieve ingrediënten verminderen de destructieve effecten van vrije zuurstofradicalen in huidcellen en vertragen het verouderingsproces.

REITERATATATIE Hennepplant

Het irriteert irritatie en ontsteking bevordert een snelle genezing, zorgt voor een grotere elasticiteit van de huid en verzacht de huid.

HOE WORDT DE BUSINES

Royal Black Mask

Stap 1

Een masker wordt aangebracht in dikke lagen van gevoelige huid, waardoor ogen, haren en grote gebieden worden vermeden.

Stap 2

Wacht 25 minuten. Het masker droogt en wordt elastisch. Wanneer de werkzame stof dan diep in de huid doordringt en maskers er inwerken.

Stap 3

Verwijder het masker met regelmatige beweging. Spoel het gezicht af met heet water om maskerresten te verwijderen.

Opmerking: Deze resultaten kunnen variëren afhankelijk van het huidtype, de individuele lichaamskenmerken en het gebruik. Redacteurs zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten. In de artikelen gepubliceerd HealthyShop-PL. com wordt geïnformeerd over nieuwigheden in cosmetica en lichaamsverzorging mogelijke resultaten, ingrediënten gebruikt om het product te produceren dat door de fabrikant wordt verstrekt, evenals een link naar de website van de fabrikant waar u dit product kunt kopen als u uw website wilt.

Be the first to comment on "Royal Black Mask – Erkende internationale formule om huidonvolkomenheden te verwijderen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*